AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay bardağı almak

Kahve falında çay bardağı almak

Kahve falında çay bardağı almak oldukça uzun bir yolculuğa, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çay bardağı almak gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Kahve falında kirli çay bardağı görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardaktan çay içmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında çay bardağı kırmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay bardağının kırıldığını görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yarım bardak çay içmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış çay bardağı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çay bardağı satın almak mutluluğun aileye geri döneceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında bardakta çay görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir