AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bardağından çay içmek

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, iyilik bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bardağından çay içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Kahve falında çay bardağından çay içmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarım bardak çay içmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında çay bardağında çay içmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardak çay içmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bardakla çay içmek tövbelerinin kabul olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık bardakla çay içmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardakta çay içmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çay içmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir