AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan tırnak görmek

Kahve falında kırılan tırnak görmek

Kahve falında kırılan tırnak görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, barış için adım atacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılan tırnak gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağı kırılmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında tırnak kırılmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir