AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağın kırılması görmek

Kahve falında tırnağın kırılması görmek

Kahve falında tırnağın kırılması görmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, rızkının kesileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın kırılması gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek bereketin ve verimin geleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına delalettir.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir