AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağı kırılmak

Kahve falında tırnağı kırılmak

Kahve falında tırnağı kırılmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, başarılarının artacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağı kırılmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak kırılmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir