AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış tırnak görmek

Kahve falında kırılmış tırnak görmek

Kahve falında kırılmış tırnak görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, amaçlarını yerine getireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bahtın açık olmasına, önemli bir makama terfi alacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış tırnak gördüyseniz:

  • Planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Kahve falında tırnak kırılmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek yaşama sevincine kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek huzur ve şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında tırnağı kırılmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir