AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, siparişlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında tırnağın kırılmasını gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında tırnak kırılmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağı kırılmak hayata küsecek duruma geleceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan tırnak görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir