AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kırıldığını görmek

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak kırıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Kahve falında tırnağı kırılmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek sıkıntılar son bulacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir