AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çok daha iyi günler göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Kahve falında tırnak kırılmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak kırıldığını görmek zengin için yoksulluğa, çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış tırnak görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalettir.

Kahve falında tırnağı kırılmak çok daha büyük işlere gireceğine, garanti olacak bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir