AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kırılmak

Kahve falında tırnak kırılmak

Kahve falında tırnak kırılmak yüzünü güldürecek bir haber alacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak kırılmak gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Kahve falında tırnağın kırılması görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının kırıldığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağı kırılmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan tırnak görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir