AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara saklamak

Kahve falında sigara saklamak

Kahve falında sigara saklamak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sigara saklamak gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sigara saklamak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi saklamak işlerini yoluna sokacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara sakladığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sigarayı saklamak güzel günlerle tanışılacağına, zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında fotoğraf saklamak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini saklamak zor zamanların çok eskide kalacağına, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilaç saklamak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir