AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara kırmak

Kahve falında sigara kırmak

Kahve falında sigara kırmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara kırmak gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Kahve falında sigara kırmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize delalettir.

Kahve falında sigarayı kırmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında ev eşyalarını kırmak kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında heykel kırmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yeni işler yapılacağına inanılır.

Kahve falında tahta kırmak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasında şişe kırmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir