AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sigara görmek

Kahve falında siyah sigara görmek

Kahve falında siyah sigara görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına işarettir.

Kahve falında siyah sigara gördüyseniz:

  • Duygusal konuları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında siyah sigara görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden sigara aldığını görmek çok büyük hayır duası alınacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara yemek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara kağıdı görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine işarettir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zevkle sigara içmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde sigara görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir