AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan merdiven görmek

Kahve falında kırılan merdiven görmek

Kahve falında kırılan merdiven görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılan merdiven gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kırılan merdiven görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış merdiven görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Kahve falında merdivenlerden düşmek şen kahkahalar atacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil merdiven çıkmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında demir merdiven taşımak gam ve kasavetin de uçup gideceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden atlayarak inmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir