AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış merdiven görmek

Kahve falında kırılmış merdiven görmek

Kahve falında kırılmış merdiven görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış merdiven gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında kırılmış merdiven görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında kırılan merdiven görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında uzun bir merdivenden inmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenin başında oturmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında merdivene yatmak işlerin günden güne daha da artacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında merdivenlerden çıktığını görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir