AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek

Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek

Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, işlerin kara geçeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında kırılan merdiven görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta merdivenin kırıldığını görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenin kırıldığını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış merdiven görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven yaptığını görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında taş merdiven görmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir