AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil merdiven çıkmak

Kahve falında yeşil merdiven çıkmak

Kahve falında yeşil merdiven çıkmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ana baba duası alınacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında yeşil merdiven çıkmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında okul merdivenlerinden çıkmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla merdiven çıkmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cami merdiveni çıkmak elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arabayla merdivenden çıkmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dönen merdiven çıkmak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir