AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden düşmek

Kahve falında merdivenlerden düşmek

Kahve falında merdivenlerden düşmek her anlamda şifa bulmaya, hoşgörülü biri olunacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sermaye kaybedeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenlerden düşmek gördüyseniz:

  • Boşverilmiş hassas konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden boşluğa düşmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve düşmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden düşmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında merdivenle düşmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden kayıp düşmek birlikte kâh ağlayacağına, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdivenden düşmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir