AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah avize görmek

Kahve falında siyah avize görmek

Kahve falında siyah avize görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah avize gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında siyah avize görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın avize görmek yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kristal avize görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Kahve falında avize görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında mor avize görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında avize takmak sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı avize görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir