AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtayı kırık görmek

Kahve falında yumurtayı kırık görmek

Kahve falında yumurtayı kırık görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, oğlu evli ise boşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yumurtayı kırık gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kahve falında kırık yumurta almak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı kırık görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında kırık yumurta görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek işlerinin aksayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık yumurta vermek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hacetinizin giderilmesine tabir olunur.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir