AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yumurta toplamak

Kahve falında kırık yumurta toplamak

Kahve falında kırık yumurta toplamak bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, çok daha mutlu olunacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında kırık yumurta toplamak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, ailesini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta vermek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık yumurta sarısı görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir