AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek yüzünü güldüreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kaz yumurtası gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kaz yumurtası yemek yüzünün hep güleceğine, rahat nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası almak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek helal ekmek yeneceğine, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak mevcut konforunun da devam edeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaz yumurtası görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir