AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tırnak makası görmek

Kahve falında kırık tırnak makası görmek

Kahve falında kırık tırnak makası görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tırnak makası gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında birine tırnak makası vermek hayırlı haberler alacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak makası bulmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makasla tırnak kesmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak makası hediye almak borçluysa borcunu ödeyeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın tırnak makası görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, karasızlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir