AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kanadı kırık tavuk gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek engellerin aşılacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanadı kırık kelebek görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık karga görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Kahve falında kanadı kırık güvercin görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında kanadı kırık papağan görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık melek görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir