AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kırık görmek

Kahve falında yumurta kırık görmek

Kahve falında yumurta kırık görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta kırık gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Kahve falında kırık yumurta görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yoğun duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yumurtanın kırık olduğunu görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırık tavuk yumurtası görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek hedeflere ulaşamayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kırık yumurta almak bol nimete kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolapta kırık yumurta görmek borçlarının ödeneceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık yumurta toplamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir