AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kırığı görmek

Kahve falında tahta kırığı görmek

Kahve falında tahta kırığı görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Kahve falında tahta kırığı gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Kahve falında kırık tahta görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kırığı görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kapı görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta merdiven görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında tahta masa görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında tahta evde olmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir