AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık çatal görmek

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında tahta kaşık çatal gördüyseniz:

  • Belli işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, anlaşmalarda aksaklıklar söz konusu olabilir ya da planlardaki eksikler göze batmaya başlayabilir.

Kahve falında tahta kaşık çatal görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işarettir.

Kahve falında yeni kaşık çatal görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında çatal kaşık tabak görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kaşık çatal görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık temizlemek insanlara yardım edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık çatal bulmak sağlığının yerinde kalacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kaşık çatal bıçak görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir