AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kaşık almak

Kahve falında tahta kaşık almak

Kahve falında tahta kaşık almak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yeni bir işe girileceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında tahta kaşık almak gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında tahta kaşık kırıldığını görmek güvensizlik duymaya, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık almak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek renk ve eğlence geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işarettir.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşık satın almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Kahve falında tahta kaşık çalmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık tahta kaşık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla oynamak ekmeğinin bereketleneceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir