AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tabanca görmek

Kahve falında kırık tabanca görmek

Kahve falında kırık tabanca görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, ailesinin de büyük olacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık tabanca gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık tabanca görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beline tabanca takmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak endişe ettiği işlerin son bulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolu tabanca görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca vermek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca yakalatmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında tabancayı denize atmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir