AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu tabanca görmek

Kahve falında dolu tabanca görmek

Kahve falında dolu tabanca görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolu tabanca gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında dolu tabanca görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tabanca görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında tabanca sıkıldığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca vurulmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca sesi duymak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini tabancayla öldürmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir