AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen tabaklar görmek

Kahve falında porselen tabaklar görmek

Kahve falında porselen tabaklar görmek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, kötü noktalara geleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında porselen tabaklar gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulur.

Kahve falında porselen tabak almak daha rahat bir hayatı olacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında porselen tabak hediye almak bir konuda destek alacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında porselen tabak kırmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında porselen tabak satın almak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir