AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden sigara almak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek birçok kişiye yardım edeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sigara vermek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle kahve içmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir