AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sigara görmek

Kahve falında kırık sigara görmek

Kahve falında kırık sigara görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Kahve falında kırık sigara gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kırık sigara görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kırık sigara içmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında sigarayı eline almak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini sigara içerken görmek bir yandan cenaze olacağına, ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek şerefe ve izzete, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında birini sigara içerken görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babadan sigara almak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir