AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık saz görmek

Kahve falında kırık saz görmek

Kahve falında kırık saz görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, amacına ulaşabileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık saz gördüyseniz:

  • Romantizm belli ilişkilerinizi güçlendirebilir.

Kahve falında kırık saz görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık saz çalmak yuva kuracağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında saz görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saz çaldığını görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında saz satın almak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saz dinlemek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saz almak daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sazlıkta yüzmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir