AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam kırıkları süpürmek

Kahve falında cam kırıkları süpürmek

Kahve falında cam kırıkları süpürmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, şansın açılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında cam kırığı süpürmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırık süpürmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını süpürmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cam süpürmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında cam kırığını süpürmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Kahve falında camı kırık gözlük görmek tersliklerin yoluna gireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırıkları yutmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir