AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık pencere görmek

Kahve falında kırık pencere görmek

Kahve falında kırık pencere görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayırlı kapıların açılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, insanların hayır dualarını alacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık pencere gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Kahve falında pencere camını kırık görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık pencere görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kırık pencere görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin penceresi görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında pencere yapmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, doğru karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çok pencere görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir