AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kırık pencere görmek

Kahve falında camı kırık pencere görmek

Kahve falında camı kırık pencere görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında camı kırık pencere gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında camı kırık pencere görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık camlı pencere görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında pencere camını kırık görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık pencere görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında pencere camını kırmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında pencere camı kırmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına delalettir.

Kahve falında pencere cam görmek hayır getirecek işlere girileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir