AnaSayfa / Genel / Kahve falında ucu kırık makas görmek

Kahve falında ucu kırık makas görmek

Kahve falında ucu kırık makas görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, dileklerin yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık makas gördüyseniz:

  • Yakın zamanda netleşmiş belli görev, sorumluluk ya da zorunluluklarınızı tekrar değerlendirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında ucu kırık makas görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında kırık makas görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık kalem ucu görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ucu kırık bıçak görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ucu kırık anahtar görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah makas görmek elindeki işi rayına oturtacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir