AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası vermek

Kahve falında tırnak makası vermek

Kahve falında tırnak makası vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek etrafına güzel insanların dolacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında tırnak makası hediye almak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak makası vermek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın tırnak makası görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnak makası almak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak makası görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine tırnak makası vermek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak makası kırmak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir