AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık vermek

Kahve falında kaşık vermek

Kahve falında kaşık vermek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, hak yolunu tutacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, günahların da affolacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinden kaşık almak duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli kaşık görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş kaşık almak sıkıntının günden güne artacağına, kazancın artmasına işaret eder.

Kahve falında birine çatal kaşık vermek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında demir kaşık yemek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında tahta yemek kaşığı görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatal kaşık takımı görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir