AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşıkla oyun oynamak

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yaşamının tazeleneceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık oyunu oynamak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında iskambil oyunu oynamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savaş oyunu oynamak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında oyunu oynamak kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, refah düzeyinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde oyun oynamak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına işaret eder.

Kahve falında video oyunu oynamak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek oyun oynamak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir