AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorba kaşık görmek

Kahve falında çorba kaşık görmek

Kahve falında çorba kaşık görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, işini kaybedeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çorba kaşık gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Kahve falında çorba kaşık görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaşıkla çorba içmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çorba kaşığı görmek işlerinde kara geçeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında çay kaşık görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık atmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, dünya malı edineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kaşık su görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kaşıkla yemek yemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, şan şöhret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık bulmak sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir