AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık saymak

Kahve falında kaşık saymak

Kahve falında kaşık saymak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık saymak gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında kaşık saymak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında para saydırmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para saydığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin para saydığını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının altınlarını saymak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının para saydığını görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çok kağıt para saymak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil para saymak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir