AnaSayfa / Genel / Kahve falında fincan tabağı görmek

Kahve falında fincan tabağı görmek

Kahve falında fincan tabağı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, üzüntülerin gideceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, gelirinin garanti olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fincan tabağı gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında fincan tabağı görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kırık fincan görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanı satın almak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında fincan takımı hediye almak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fincan hediye etmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir