AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık çatı görmek

Kahve falında kırık çatı görmek

Kahve falında kırık çatı görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık çatı gördüyseniz:

  • Sizi yeni bir yöne yönlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kırık çatı görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin çatısından düşmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin içinin daralacağına inanılır.

Kahve falında çatıyı onarmak hayırlı işler yapacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sıkıntıların azalacağına işaret eder.

Kahve falında çatıya oturmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatısının yandığını görmek keyfinin kaçacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir