AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıyı onarmak

Kahve falında çatıyı onarmak

Kahve falında çatıyı onarmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı ortak işlere gireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında çatıyı onarmak gördüyseniz:

  • Aşırılığa kaçmanız, maddi açılardan size zarar getirebilir.

Kahve falında evin çatısını onarmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında ev çatısı onarmak kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Kahve falında çatı onarmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıyı onarmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Kahve falında cami onarmak huzuru yakalayacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işarettir.

Kahve falında duvar onarmak elindekileri kaybedeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bina onarmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ev onarmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir