AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatısının yandığını görmek

Kahve falında çatısının yandığını görmek

Kahve falında çatısının yandığını görmek tüm isteklerine kavuşacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, heveslerinin de azalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına delalettir.

Kahve falında çatısının yandığını gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Kahve falında evin çatısı yandığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı yandığını görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında çatısının yandığını görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıdan inememek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir