AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatı üzerinde kar görmek

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, nimetin çoğalacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı üzerinde kar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek ekmeğinin verimli olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda kar görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatının üstünde kar görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatılarda kar görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıdan aşağı bakmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını tamir etmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatı yanması görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahşap çatı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir