AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, fesada bulaşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çatışmanın ortasında kalmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında suyun ortasında kalmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kaldığını görmek kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iki denizin ortasında kalmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında savasin ortasinda kalmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında trafiğin ortasında kalmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir