AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya oturmak

Kahve falında çatıya oturmak

Kahve falında çatıya oturmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıya oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında evin çatısında oturmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda oturmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında çatı katında oturmak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatının üzerinde oturmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatı üstünde oturmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çatıda oturduğunu görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulur.

Kahve falında çatıya oturmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına delalet eder.

Kahve falında çatıdan çatıya uçmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir